Partners

Vi arbetar tillsammans med leverantörer som tillhandahåller väl beprövade och informationssäkra system.

Findity

Findity (tidigare Companyexpense) grundades 2015 med ett tydligt mål – att förenkla vardagen för företag och deras medarbetare genom att digitalisera hanteringen av utlägg och reseräkningar med hjälp av innovativ och marknadsledande teknologi.

Hogia

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och systemlösningar för företag som vill fokusera på sina verksamheter istället för på krånglig och tidsödande administration.

Björn Lundén BL

Björn Lundén AB är ett ledande kunskaps- och programvaruföretag som sedan mer än 30 år förenklar vardagen för små och medelstora företag och som helhetsleverantör till redovisningsbranschen. Främst genom att erbjuda moderna programlösningar, informations- och utbildningstjänster och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration, redovisning, löner och personalfrågor.

Sweco

Beställarstöd avseende IT-system och IT-drift samt dataskyddsombud som tjänst.

Dinumero

Dinumero utvecklar och driftar system för digital fakturahantering och fakturaskanning. Dinumero tillhandahåller också en modul för avtalshantering som samlar alla företagets avtal på en gemensam plats.

Oxceed

Med Oxceed får våra kunder överskådliga beslutsunderlag. I verktyget ges möjlighet att skapa sin budget i en enkel och kvalitetssäker process. Här finns också finansiella rapporter, analyser och nyckeltal.